Меню сайту
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Головна » 2016 » Лютий » 22 » УВАГА!!! ЛІТЕРАТУРНІ КОНКУРСИ!!!
21:52
УВАГА!!! ЛІТЕРАТУРНІ КОНКУРСИ!!!

УВАГА!!! УВАГА!!! УВАГА!!!

РОЗПОЧАВСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ «КНИГОМАНІЯ-2016»

       В Україні розпочався 12-й всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія», який дає можливість його учасникам здобути перемогу не завдяки особливим  талантам і здібностям, а тільки завдяки систематичному читанню.

      Конкурс відбудеться  у шкільних, сільських, районних, міських та обласних бібліотеках для дітей. Участь  у ньому можуть взяти всі охочі учні 6-7 класів. У лютому-березні відбудуться відбіркові, міські/районні та обласні етапи, а 12-15 травня – заключний етап: Фестиваль дитячого читання «Книгоманія» у Львові. На кожному етапі буде визначено по 2 переможці – по одному з 6-го і 7-го класів, які отримають відповідно звання «Найкращий читач школи», «Найкращий читач району/міста», «Найкращий читач області».

     Переможці конкурсу на Фестивалі дитячого читання «Книгоманія» у Львові отримають звання «Найкращий читач України» та матимуть можливість переконатися в тому, що вони не самотні у своїх уподобаннях, подискутувати про улюблені книжки, зустрітися з улюбленими авторами; познайомитися з історією та культурою Львова, дізнатися більше про сучасну українську літературу; пережити цікаві пригоди та отримати нові враження та нагороди – нові книжки від українських видавців та подарунки від партнерів.

      Щоб здобути звання найкращого читача, треба не лише встановити особистий рекорд із прочитання книжок, а ще й написати відгук про свою улюблену книгу – прозовий твір сучасного українського автора (І етап), підготувати виступ презентацію обраної української книги, виданої не раніше 2000 року (ІІ етап), а також написати власне есе – про книги та читання, про бібліотеки і бібліотекарів!

 

УВАГА!!! УВАГА!!! УВАГА!!!

Національна спілка письменників України оголошує Всеукраїнський дитячий конкурс

«У пошуках літературних талантів».

Конкурс оголошується в номінаціях «Поезія» і «Проза» з

1 січня до 1 червня 2016 року.

До участі в конкурсі допускаються поетичні та прозові твори учасників, яким на момент оголошення висновків журі ще не виповнилось 18 років.

Церемонія вручення нагород відбудеться в музеї Лесі Українки в м. Новограді-Волинському Житомирської області 1 серпня 2016 року (на роковини смерті Лесі Українки).

Твори надсилаються за поштовою адресою:

Всеукраїнський дитячий конкурс «У пошуках літературних талантів»

вул. Банкова, 2, м. Київ,

Київська організація Національної спілки письменників України, 01601

або за електронною адресою: talant_novogradvolynsky@ukr.net

Кращі твори учасників конкурсу будуть надруковані в літературних газетах, журналах, на сайтах, видані в антологіях.

Переможці конкурсу одержать такі премії:

У номінації „Поезія”:      1 премія – 8000 грн.,

2 премія – 6000 грн.,

3 премія – 4000 грн.

п’ятьом дипломантам ‑ по 1000 грн.

У номінації „Проза”:        1 премія – 8000 грн.,

2 премія – 6000 грн.,

3 премія – 4000 грн.

п’ятьом дипломантам по 1000 грн.

  • Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно надіслати свої твори,

 набрані на комп’ютері 14 кеглем Times New Roman через півтора інтервали.

  • У номінації „Поезія” до участі допускаються поеми, вірші, байки. У номінації „Проза” – романи, повісті, оповідання, казки, есе. Кількість сторінок і кількість поданих на конкурс творів не обмежується.
  • Разом із машинописом потрібно вкласти заяву про участь у конкурсі, написану в довільній формі, в якій вказуються прізвище, ім’я, по батькові, дата народження, місце проживання і навчання, домашня адреса, контактний телефон, електронна пошта і улюблені заняття конкурсанта.
Переглядів: 534 | Додав: rast1983
© 2024 Хмельницька гімназія №1